-->

Метою проєкту є підвищення обізнаності громадян щодо факторів ризику, пов’язаних з надмірною вагою, ожирінням та діабетом, шляхом обстеження їх на місцях та надання персоніфікованих консультацій.

Провідні науковці і лікарі із України та Румунії, яких залучено для реалізації цієї програми, мають досвід у вивченні клінічних проявів ожиріння та діабету, побудові стратегій збалансованого харчування, стратегій зниження маси тіла чи коригування станів, пов’язаних із метаболічними порушеннями. 

В РАМКАХ ПРОЄКТУ:

Дорослим та дітям шкільного віку, які мешкають у міських та сільських районах Івано-Франківської області, проведуть БЕЗПЕЧНЕ, БЕЗКОШТОВНЕ обстеження, що дозволить практично миттєво визначити ризик виникнення у них ожиріння та діабету другого типу. Кожен учасник програми, який за результатами скринінгу буде віднесений до когорти осіб, що перебувають у зоні ризику, отримає персоніфіковану консультацію та буде скерований до сімейного лікаря, який далі вестиме ефективне консультування пацієнта.

Фахівці з України та Румунії проведуть ряд БЕЗКОШТОВНИХ тренінгів для сімейних лікарів. Ефективне навчання дасть можливість працівникам первинної медичної допомоги самостійно ефективно консультувати своїх пацієнтів щодо можливостей попередження виникнення захворювань, пов’язаних із харчуванням та формувати у населення навики здорового способу життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *