-->

Третього і десятого грудня у приміщенні Факультету природничих наук (авдиторія 617) Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (ПНУ) та дев’ятого грудня  на базі Центру інноваційних освітніх технологій  ПНУ (авдиторія 233), Івано-Франківськ, Україна, відбулись три навчальні сесії в рамках проекту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету» – спільна румунсько-українська програма отримання та поширення знань про здоров’я (PrePOD). Грант ENI CBC 2SOFT/4.1/56 реалізується в межах Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 «Підтримка розвитку медичних послуг та доступу до здоров’я» і фінансується Європейським Союзом.

Під час тренінгів висвітлено грантову активність 3.4: навчання персоналу та студентів щодо вимірювання показників стану здоров’я та збору інформації при скринінгу цільових груп.

Інформаційні сесії та практичні частини тренінгів відбувались офлайн для учасників з України та онлайн для учасників з Румунії.

У тренінгу 3 грудня взяли участь 19 студентів та один співробітник Факультету природничих наук (ПНУ), а також три співорганізатори  проекту з України.

У навчальній сесії 9 грудня взяли участь 19 студентів та два співробітники Факультету природничих наук (ПНУ), 13 студентів та співробітників із Сучави (Румунія), а також 8 членів з групи реалізації проекту (5 з України та 3 з Румунії).

У тренінгу 10 грудня взяли участь 19 студентів Факультету природничих наук (ПНУ) та два співорганізатори  проекту з України.

Усіх працівників та студентів, які відвідували семінар в рамках цієї діяльності, було проінструктовано як користуватися обладнанням проєкту, збирати та інтерпретувати дані, складати інтегрований звіт та повідомляти результати обстеження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *