-->

16 та 17 березня 2021 року румунська команда проєкту організувала дві навчальні сесії з питань харчування та просвітництва для медичних працівників та сімейних лікарів із Сучави. Діяльність була організована в рамках проєкту “Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету” – спільна румунсько-українська програма медичної освіти (PrePOD)”, №. ENI CBC 2SOFT / 4.1 / 56.

Організовано тренінгові заняття:

– 16 березня – на місці, у будинку А, амфітеатр Аула-Магна, для сімейних медичних працівників та он-лайн для тих, хто не міг відвідати тренінг, починаючи з 16:00.

– 17 березня – в режимі он-лайн, починаючи з 16:00 на ZOOM, посилання https://westernu.zoom.us/j/3646742966, Zoom ID зборів – 364 674 2966

У тренінгу  16 березня взяли участь 30 медичних працівників (сімейних лікарів / медсестер) та 43 студенти, а також члени української команди. Сімейні медичні працівники брали участь у заході на місці, тоді як студенти та партнери з України брали участь у режимі он-лайн.

Теми, представлені в рамках навчальних занять, включали: принципи дієтичного консультування, стосунки між лікарем та пацієнтом, рекомендації щодо оптимізації здорового способу життя та методи запобігання ожирінню і діабету 2 типу. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *