-->

7-8 травня 2021 року українська команда організовує для лікарів сімейної медицини дводенний семінар, присвячений методам запобігання ожиріння та діабету. Діяльність буде проведена в рамках транскордонного проєкту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету – спільна румунсько-українська програма отримання та поширення знань про здоров’я (PrePOD)». Грант 2SOFT/4.1/56 реалізується в межах Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 «Підтримка розвитку медичних послуг та доступу до здоров’я» і фінансується Європейським Союзом.

Захід відбуватиметься на території «Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ», який працює з посиленими протиепідемічними заходами безпеки. Проведення семінару фінансується ЄС та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, тому учасникам семінару буде БЕЗКОШТОВНО забезпечено:

– доїзд до місця проведення семінару і назад;

– харчування та проживання у готелі Reikartz на період проведення семінару;

– кожен учасник отримає пакет з інформаційними та роздатковими матеріалами;

– після завершення семінару учасники отримають СЕРТИФІКАТИ!!! 

Для очної участі у семінарі необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО зареєструватися за тел. 0680380125 (контактна особа Олександра Абрат) до 3 травня 2021 року.

         Також ви маєте можливість приєднатися до навчальних занять онлайн за покликанням: https://zoom.us/j/93425503672?pwd=UW1vM2N6cyszYms2b09EYmJYMFpqQT09 (час анонсовано у програмі заходу).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *